Vijverplanten kopen
Waterplanten en vijverplanten online bestellen
Vijverplanten Webshop

Vijverplanten, waterplanten, zuurstofplanten, waterlelies, moerasplanten, drijfplanten, vijverplanten in mand of zelfs complete vijverbeplantingen online bestellen en aan huis laten bezorgen

Veel vijverplanten en waterplanten die te koop zijn, zijn (te) snel opgekweekt in kassen met groeilampen en in warm water, worden daarna geoogst en opgeslagen in koelcellen. Daarna staan de vijverplanten vaak nog wekenlang te droog en te warm in verkoopruimtes totdat iemand ze komt kopen. Het is dan ook niet vreemd dat de resultaten bij veel gekochte vijverplanten ver beneden verwachting zijn.

Onze vijverplanten komen van een van de meest toonaangevende gespecialiseerde waterplanten kwekerijen in Nederland.
Ze zijn opgekweekt in buitenbassins met onverwarmd water waarin ze ook gewoon overwinteren.
Daardoor groeien ze uit tot sterke en goed groeiende vijverplanten met een grote weerstand tegen ziekten. 
Ook worden de vijverplanten worden niet eerder geoogst,gebundeld en eventueel in een mandje gepoot totdat u ze hebt besteld, waardoor uw nieuwe vijverplanten vers bij u arriveren.
Uiteraard zijn ze voorzien van een overzichtelijk informatielabel.
De besteleenheden zijn aangepast op het aantal benodigde waterplanten per vijvermandje en scherp geprijsd.
Daarnaast zijn er vijverplanten in mand, waterlelies in mand en zuurstofplanten in mand en zelfs complete assortimenten vijverplanten leverbaar voor iedere vijver. Hiermee hebt u uw vijver in één keer op een goede manier beplant. Alles kant en klaar, de vijverplanten vakkundig in manden gepoot en aan huis afgeleverd.

Onze vijverplanten worden altijd op maandag en dinsdag verzonden om de transporttijd tot een minimum te beperken en daarmee afname van de versheid zoveel mogelijk te voorkomen. Onze complete kant-en-klaar vijverplanten pakketten worden aangeleverd op de door u gewenste werkdag met speciaal transport.
Vijverplanten worden altijd afzonderlijk van de eventueel door u andere bestelde producten geleverd, aangezien ze rechtstreeks vanaf de kwekerij worden verzonden.