Vijverproducten overig
3-5 dagen
20060
Plantex voeding voor waterplanten
Vijverplanten voeding

Plantex voeding voor vijverplanten

Natuurlijke voeding voor alle soorten vijverplanten

Plantex zorgt voor gezonde en sterke vijverplanten. Het is geschikt voor alle soorten planten in en bij de vijver en zorgt voor een krachtige groei, goede weerstand en voor een mooie volle en langdurige bloemenpracht bij bloeiende planten.
Het is geschikt voor zuurstofplanten, moerasplanten, oeverplanten en waterlelies.
Door het gebruik van Plantex stimuleert u de groei en bloei van bestaande of verjongde planten en voorkomt u vroegtijdig verslijmen of afsterven van nieuw geplaatste planten.

Plantex is een vloeibaar en 100% biologisch product met natuurlijke voedingsstoffen voor waterplanten dat geen schadelijke stoffen bevat.
Het is daarom ook volkomen veilig voor uw vissen en andere vijverdieren en eveneens veilig voor gebruik in koivijvers en zwemvijvers.

Verkoopeenheid:
Flacon 1 liter (voor 10.000 l water)      € 22,95
Can 2,5 liter (voor 25.000 l water)       € 44,95 = € 17,98/l
Can 5,0 liter (voor 50.000 liter water)  € 79,00 = € 15,80/l

Plantex is een ideale voeding voor waterplanten

De meeste voedingsmiddelen voor waterplanten zijn in vaste tablet- of poedervorm en kunnen alleen direct aan de vijveraarde van de planten worden toegevoegd.
Dit is om te voorkomen dat de voedingsstoffen teveel in het vijverwater terecht komen en zodoende een bron voor algengroei zullen zijn of het biologische filter zullen belasten.

Door haar speciale samenstelling kan Plantex zowel direct aan de vijveraarde rond de plant, maar ook rechtstreeks aan het water worden toegevoegd zonder gevaar voor meer ontwikkeling van algen in de vijver.
U kunt dus met Plantex ieder moment van het jaar uw planten van voeding voorzien omdat u niet langer de planten uit het water te hoeft halen.

Lees ook het artikel over plantenvoeding en ijzerkuren

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__