Vijver onderhoudsproducten
3-5 dagen
10030
Een goede hardheid van het water met GH-Plus
Verhoogt de waterhardheid

GH-Plus verhoogt de gH-waarde

Voor een optimale waterhardheid, plantengroei en zuurstabilisatie in uw vijver

De gemiddelde waterhardheid of gH-waarde kan worden gezien als een basiswaarde voor uw vijverwater. Bij een sterke afwijking van de ideale waarde kunnen de meeste natuurlijke processen in uw vijver niet plaatsvinden. De waarde geeft de in het vijverwater aanwezige hoeveelheid calcium en magnesium aan.

Deze elementen zijn noodzakelijk voor het binden van schadelijke stoffen ter voorkoming van verzuring van het vijverwater en essentieel voor de groei van alle waterplanten.
Daarnaast zijn calcium en magnesium waardevolle mineralen voor schelpdieren.

Door het gebruik van GH-Plus verhoogt de u de waterhardheid, groeien uw planten beter en voorkomt u verzuring van de vijver door een stabilisering van de pH-waarde op lange termijn. Het bijzondere aan onze GH-Plus is dat het ook een natuurlijke bacteriologische werking bevordert. 

Gebruik:
1 kg per 10.000 liter = ca. 3 gH-waarden hoger

Verkoopeenheid/prijs:
1 Kg    € 17,95
5 Kg    € 79,95 =  € 15,99/kg
10 Kg  € 139,00 = € 13,90/kg

Een groede waterhardheid in de vijver door GH-Plus

GH-Plus van schonevijver.nl stabiliseert de gH-waarde van uw vijverwater op 2 verschillende manieren en wijkt daardoor af van de gebruikelijk aangeboden GH+ producten.
Behalve de nuttige elementen calcium en magnesium, heeft GH-Plus ook een gehalte aan nuttige bacterien.
Daarom zorgt GH-Plus van schonevijver.nl niet alleen voor een goede en langdurige stabilsatie van de zuurgraad in uw vijver maar zorgt er eveneens voor dat een hoge pH-waarde snel weer zal dalen.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__